Przykładowe Menu Weselne:


OBIAD

- zupa
- ziemniaki
- zestaw surówek
- mięsa 3szt/na osobę, np. zraz, kotlet słoneczny, de volaille z pieczarką

DESER

- ciasta krojone
- kawa/herbata

PRZYSTAWKI ZIMNE

- galaretki drobiowe, ozorki, pstrąg
- befsztyk tatarski
- ryba po grecku lub bułgarsku
- klopsiki w marynacie
- sałatka jarzynowa
- sałatka królewska
- rolada drobiowa + sos
- rolada drobiowa
- rolada szpinakowa z łososiem
- śledzik w oliwie

KOLACJA - DANIA GORĄCE

- barszcz z krokietem
- flaki wołowe lub żurek
- udka faszerowane
- golonka po bawarsku
- kotleciki drobiowe

DODATKOWO

- torty, ciasta produkcji własnej
- napoje, owoce




Zobacz zdjęcia przykładowych potraw:
  • Przystawki Zimne
  • Ciasta
  • Dania Gorące